Gå till innehåll

Bloggen är inte död

Efter en rätt lång paus tänkte jag försöka aktivera bloggen igen. Hemma är det fullt upp med en liten bebis som tar mycket tid. Sen verkar alla deadlines vara satta till just inom en månad från semesterslut. Så att jag inte bloggar flitigare just nu beror på följande:

Att jag tar fram en tvådagarskurs i presentationsteknik som ska hållas 4-5 september (då Ulf är föräldraledig). Det är ett stort intresse för mig hur man på bästa sättet når fram med ett budskap. I förlängningen handlar det om pedagogik och hur jag ska kunna lära ut testdesign och annat.

Att jag tagit fram och hållit en introduktionskurs till Unified Process.

Att jag skrivit klart ett föredrag om kompetensutveckling till IBCs konferens i september.

Att jag håller på med en översättning av min testdesignbok till engelska med nya - läsliga - bilder. denna gång satsar jag stort på att använda riktiga proffs på layout, sättning och bokpublicering. Resultatet kommer att synas på EuroSTAR i December då jag kommer att dela ut boken i samarbete med KnowIT.

Att jag tar fram en Tutorial på en dag till EuroSTAR. Det är riktigt kul att få stå med på listan bland testkändisarna från hela världen!

Och fredag kväll är det planeringsmöte för SAST där vi ska fundera på framtiden på kort och längre sikt.

Men i övrigt så är jag ledig....