Gå till innehåll

James Bach kurser i Sverige november 2008

Det är med stor gjädje jag konstaterar att James är tillbaka på banan igen. Han gillar Sverige och vårt stora intresse för hans kurser. Rapid software testing är den absolut bästa testkursen jag gått, alla kategorier inräknade. James blandar aktiv problemlösning med trolleri och humor. Tre dagar springer iväg och när det är slut vill man bara ha mer. Materialet finns att ladda ner på James hemsida det kan vara kul att läsa igenom i förväg.

Nu har ni på solsidan chansen att få träffa James på hemmaplan! Om intresset är tillräckligt stort kommer vi att göra detta till en återkommande händelse. Mejla mej om du vill gånu eller i framtiden. Ni lokalbor får gärna komma med tips på lämligt ställe att hålla till på - gärna centralt och nära till hotell. Om det är någon som har en superlokal centralt i stan som vill låna ut den mot en gratis plats på kursen så kan jag överväga detta.

Vecka 48: Rapid Software Testing i Göteborg i samarbete med Fearless Consulting. Lokal är ännu ej bestämd, pris 15 900 SEK ex moms. Ta med egen laptop då övningar på dator ingår som en del av kursen. Då ingår kursmaterial, fika och lunch. Antalet platser är begränsade till max 25 st. Godkänd anmälan till kursen är att betala avgiften. Ni mejlar mej med info om namn, företag, fakturaadress, mejl samt eventuell info som ert företag kräver på fakturan för att den ska vara godkänd. Jag sänder därefter en faktura till er.

Övriga gig i Sverige nu i är år:

Vecka 46: Rapid software testing 2 st 2-dagarskurser i samarbete med AddQ

Vecka 47: Rapid Software testing samt keynote och föredrag på Öredev