Gå till innehåll

Konferenser och kurser hösten 2008

Av personliga skäl har jag dragit ner på resorna under senaste året men kommer att dyka upp på visas utvalda konferenser. Jag är inte handplockad som talare till EuroSTAR i år och kommer ej att åka till Haag - där jag bott i ett drygt år - i november. Det är för  övrigt en rätt tråkig stad men Amsterdam ligger bara en timme bort med tåg.

Det finns en möjlighet att jag dyker upp på Öredev i november. Inget säkert ännu.

Jag kommer inte att hålla kurser i testdesign på NFI längre då intresset varit minst sagt svalt. Med tanke på mängden deltagare på alla dessa introduktionskurser till test är jag förvånad att så få vill gå något lite mer avancerat och f örhoppningsvis givande. F örutom min egen kurs finns två - rakt motsatta kurser som jag gått själv, ISTQB advanced och Rapid Software Testing. Den ena med fokus på process och den andra med fokus på kontextbaserad testning och "anti-process".

Jag håller gärna internkurser i test på DITT företag, främst testdesign men även andra områden kan vara aktuella. Kontakta mig för mer information om priser och datum.